Σε συνεργασία με την εταιρία DAYGROUP – Real Estate Development Construction & Consulting, συμμετέχουμε σε ένα καινοτόμο project με φιλοπεριβαλλοντικό χαρακτήρα και βιοκλιματική αρχιτεκτονική, κατασκευάζοντας ένα εξελιγμένο γεωθερμικό σύστημα υψηλής απόδοσης για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών του οικιστικού συγκροτήματος  “ONE SOUTH”.

 

Το συγκεκριμένο project, αποτελεί το πρώτο βιοκλιματικά πιστοποιημένο οικιστικό συγκρότημα στην Ελλάδα με βαθμίδα Gold και το πρώτο έργο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, που θα λειτουργεί σε καθημερινή βάση με ανανεώσιμη πηγή ενέργειας.

 

Geyser eruption The beginning of an eruption in Strokkur geyser in Iceland, geothermal energy stock pictures, royalty-free photos & images

Η γεωθερμία αποτελεί μια ανεξάντλητη πηγή καθαρής ενέργειας, η οποία χρησιμοποιείται για την θέρμανση, ψύξη και την παραγωγή ζεστών νερών χρήσης.

 

Στην GreeNext Drilling Company, προσπαθούμε συνεχώς να εξελίσσουμε τον μηχανολογικό εξοπλισμό και τις κατασκευαστικές πρακτικές, έτσι ώστε να δημιουργούμε έργα με μεγάλη διάρκεια ζωής και χαμηλές εκπομπές ρύπων, προσαρμοζόμενοι  στα νέα δεδομένα που προκύπτουν από την κλιματική αλλαγή.

 

 

 

 

 

0 Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

*

©2023 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?

Μετάβαση στο περιεχόμενο